MENÜ

TALÁLD MEG ÖNMAGAD!                        

A nagyság ott van ahol mi magunk keressük.
Találd meg te is!


 

2013

 

A Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ 7. alkalommal rendezi meg középiskolás diákoknak az Abgedreht! - Magyarországi Német Ifjúsági Filmünnepét, illetve 5. alkalommal az U35sec  (35 év alatt és 35 másodperc alatt) filmes versenyt 19-35 éves fiataloknak, hogy rövidfilmeket, szpotokat készítsenek a magyarországi német kisebbségről. Az alkotásokat az Abgedreht!-mozinapon kerülnek bemutatásra Budapesten 2013. április 26-án.

Kérjük, hogy levelünket továbbítsd az ismerőseidnek, akiket szerinted érdekelhetne a verseny (középiskolásoknak, egyetemistáknak, főiskolásoknak, filmeseknek, tv-stúdióknak).

A versennyel kapcsolatos információk megtalálhatóak az interneten: www.abgedreht.hu

 

Forrás: http://www.heimatmuseum.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1079%3Aabgedreht&catid=58%3Ahirek&Itemid=88&lang=hu

 

 

 

 

Hírek

  • Legyen önkéntes!
    2012-11-13 20:21:33

    Az UNICEF Magyar Bizottsága önkéntesei nélkül nem tudná megvalósítani hatékony munkáját. Mindössze 6 fő látja el teljes munkaidőben a magyarországi feladatokat, de önkénteseink az irodában, otthonról, láthatatlanul, de elkötelezetten végzik segítő munkájukat, amelynek következtében közösen rengeteget tudunk tenni a gyerekjogok védelmében, a legelesettebb gyerekek érdekében.

    Részletes információ a http://unicef.hu/cselekedjen/onkentesseg  oldalán.

     

     

  • Hogyan segíthetsz?
    2012-11-13 00:33:37

    Önkéntes munka a BETHESDA GYERMEKKÓRHÁZBAN!

    Nagyon sokan keresik meg a kórházat azért, mert valamilyen formában szeretnének segíteni a beteg gyerekeken, vagy az intézményen. Van, aki a pénzét, van, aki az idejét, erejét adja.

    Jelentkezési feltételek a kórház weboldalán: http://www.bethesda.hu/hogyan-segithet

     

Asztali nézet